Kuzu Etli Barbunya
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kuzu Etli Barbunya Tarifi İçin

Malzemeler

Kuzu Etli Barbunya

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Etleri ekleyin ve 2-3 dakika yüksek ateşte pişirin. Salçaları ilave ederek kavurun. Küp doğranmış domates, biber ve barbunyaları ekleyerek 5 dakika pişirin. Et suyu ve sıcak suyu ekleyip kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Üzerine kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.

Türk mutfağının özel lezzetlerinden biri olan etli barbunya tarifine göz atmayı unutmayın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı