Kuzu Etli Barbunya
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kuzu Etli Barbunya Tarifi İçin

Malzemeler

Kuzu Etli Barbunya

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Etleri ekleyin ve 2-3 dakika yüksek ateşte pişirin. Salçaları ilave ederek kavurun. Küp doğranmış domates, biber ve barbunyaları ekleyerek 5 dakika pişirin. Et suyu ve sıcak suyu ekleyip kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Üzerine kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.

Türk mutfağının özel lezzetlerinden biri olan etli barbunya tarifine göz atmayı unutmayın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Düdüklüde Yumuşacık Et Kavurma Tarifi
Et Fajita Tarifi
Kuzu Ciğer Kavurma Tarifi
Mantarlı Et Sote Tarifi
Ev Usulü Urfa Kebabı Tarifi
Ciğer Şiş Tarifi