Kestaneli Ve Etli Güveç
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Macaristan'a özgü nefis gulaş tarifine de göz atın.

Kestaneli Ve Etli Güveç Tarifi İçin

Malzemeler

Kestaneli Ve Etli Güveç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Dana kuşbaşı etleri kapaklı bir güveç kabına alın. Arpacık soğanlar ve kabuklarını soyduğunuz kestaneleri de bütün olarak güvece ekleyin. Kabuklarını soyup iri doğradığınız domatesler, patatesler ve havuçları Ayçiçek yağını ilave edin. Tuz ve baharatlarla tatlandırıp karıştırın.
  2. Güvecin üzerine 1.5-2 su bardağı kadar su ilave edip kapağını kapatın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında bir saat pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Diğer Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı