Ispanaklı Ve Peynirli Rulo Et
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ispanaklı Ve Peynirli Rulo Et Tarifi İçin

Malzemeler

Ispanaklı Ve Peynirli Rulo Et

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Ispanağı temizleyip doğrayın. Teflon tavada 1 kaşık sıvı yağla hafifçe kavurup ateşten alın.
  2. Taze soğan ve roka yapraklarını ince ince doğrayıp ıspanağa ilave edin ve harmanlayın. 
  3. Biftek dilimlerini et dövücü ile inceltip üzerine tuz ve karabiber serpin.
  4. Peynir dilimlerini etlerin üzerine yerleştirip ıspanaklı karışımın yarısını paylaştırın. Etleri rulo şeklinde sarıp açılmamaları için mutfak ipiyle bağlayın.
  5. Kalan sıvıyağı tavada kızdırıp rulo etleri sık sık çevirerek kızartın. Etleri fırın kalıbına alıp 1 kahve fincanı sıcak suyu ilave edin.
  6. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında yaklaşık 20 dakika pişirin.
  7. Kalan ıspanaklı karışımı servis tabaklarına paylaştırıp üzerine rulo etleri sosuyla birlikte alın. Sıcak olarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Et Tarifleri Ispanaklı Tarifler Kırmızı Et Yemekleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı