Baharatlı Kuzu Tandır
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Baharatlı Kuzu Tandır Tarifi İçin

Malzemeler

Baharatlı Kuzu Tandır

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Fırını 165 dereceye ayarlayın. Toz baharatları bir kapta karıştırın. Kuzu kolun üzerine iyice sürün. Eti birkaç yerinde bıçak ucuyla delin. Sarımsakların kabuklarını soyun ve etin delinmiş yerlerine yerleştirin. Kuzu kolu fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 2 saat kemik etten ayrılıncaya kadar pişirin. Kekikle süsleyip mercimekli bulgur pilavıyla servis yapın.

Dilerseniz, kolay bir şekilde hazırlanan klasik kuzu tandır tarifine göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Fırın Yemekleri Et Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı