Antep Kebabı
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Antep Kebabı Tarifi İçin

Malzemeler

Antep Kebabı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kuşbaşı iriliğinde doğranmış etleri yassı kebap şişlerine geçirin. Kömür ateşinde ya da ızgarada iyice pişirin. İsteğe göre piyazlık doğranmış maydanozlu soğan, bulgur pilavı, közlenmiş domates ve biberle birlikte sıcak olarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Yöresel Tarifler Kebap Tarifleri Et Tarifleri Akşam Yemeği Antep Mutfağı Yemekleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı