Otlu Ve Susamlı Levrek
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Otlu Ve Susamlı Levrek Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Otlu Ve Susamlı Levrek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Levreği temizleyip dörde bölün. Pazıyı yıkayıp ufak doğrayın.
  2. Bir tavada tereyağı ile ufak doğranmış soğanı kavurun. Pazıları ilave edip soteleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Pazı harcını güvece alın.
  3. Levrek etini şerit şeklinde doğrayın. Önce un, çırpılmış yumurta sonra susama batırın.
  4. Ayçiçeği yağında kızartın. Güveçteki yemeğin üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpin.
  5. Fırında kızarıncaya kadar pişirin. Pane levrekleri yemeğin üzerine alıp servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kızartma Tarifleri Balık Yemekleri Fırın Yemekleri Levrek Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun