Levrek Marin
Gastrokantv İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencileri ve eğitmenleri...
3 Tarif       3 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Limon suyu ve tuz ile pişmiş nefis balık mezesi tarifi...

Farklı versiyonu olan nefis levrek marin tarifine de mutlaka göz atın.

Levrek Marin Tarifi İçin

Malzemeler

Levrek Marin

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Levreği derisiz fileto haline getirin. Şeritler halinde doğrayın.
  2. Soğanı sıçan dişi doğrayın. Limon , limon suyu, tuzu ve balıkları karıştırın. 5 dakika bekletin. 
  3. Hardal ve zeytinyağını karıştırın. Balık karışımını da ilave edin. 
  4. Maydanozu doğrayın ve balığa ekleyin. Balıkları ezmeden karıştırın.
  5. Tuz ve karabiberini kontrol edin gerekirse ekleyin. 
  6. Kapari meyvesini dörde bölün ve servis edin. 
  7. Not: Tüm mevsim balıkları için bu tarifi kullanabilirsiniz.
  8. Afiyet olsun :)

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sizden Klasik Tarifler Sizden Lezzetler Levrek Tarifleri Balık Yemekleri

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun