Krepte Levrek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Krepte Levrek Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Krep için

Krepte Levrek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Krep için, un, tuz, süt ve suyu iyice çırpın. Yumurtaları ekleyip çırpmaya devam edin.
  2. Kek hamurundan daha akıcı bir kıvamda hamur elde edin. Yapışmaz yüzeyli tavada 1 çay kaşığı tereyağını eritin.
  3. Tavaya 1 kepçe dolusu hamur aktarıp yayın. Her iki tarafını da pişirin. Levrekleri jülyen doğrayın.
  4. Tavada hafifçe kavurun. Üzerine mantar dilimleri, midye, karides, sübye, ince kıyılmış biber, ince kıyılmış balık pastırması, domates sosu, kekik, toz ve pul biber, tuz ilave edip harmanlayın.
  5. Kreplerin arasına levrekli harçtan paylaştırın. Fırın tepsisine dizin. Üzerine kaşar peyniri serpip 160 derece fırında pişirin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Balık Yemekleri Levrek Tarifleri

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun