Kaya Tuzunda Levrek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kaya Tuzunda Levrek Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kaplamak için

Kaya Tuzunda Levrek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bir kapta, balığın büyüklüğüne göre yeteri kadar kaya tuzu, yumurta beyazı ve suyu hamur gibi yoğurun. Az gelirse su ekleyin.
  2. Balığı iyice temizleyin. İçine az zeytinyağı, limon dilimleri, maydanoz ve dereotlarını ve defne yapraklarını doldurun.
  3. İçine de hafif tuz serpin. Hazırlanan kaya tuzunu balığı tamamen örtecek şekilde kaplayın. Balığı yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın.
  4. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 45 dakika kadar pişirin. Tuzu kırarak servise yapın.

Yemeğinize aroma katmak için, leziz balık soslarından yararlanabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Balık Yemekleri Fırın Yemekleri Levrek Tarifleri

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun