Fırında Palamut
Buğse Oğan
3 Tarif       2 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Kolay, Lezzetli, Kokusuz balık isteyenleri buraya alalım. 🐟🌿 Sağlığımız için balık yememiz gerektiğini hepimiz biliyoruz. Bu tarif size her hafta balık yedirecek. Beni Instagram'dan da takip etmek için @bugseshealthylife takip etmeniz yeterli 🌿

Fırında Palamut Tarifi İçin

Malzemeler

Fırında Palamut

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Patatesleri soyup, yuvarlak doğrayalım ve kalıbın altına koyalım. 
  2. Yıkadığımız, temizlediğimiz balıkları ezdiğimiz sarımsak ve zeytin yağ ile yağlayalım. 
  3. Balığın içine limon, soğan ve sarımsak koyalım. 
  4. Üzerine limon sıkıp, kişniş tohumu serpelim. 
  5. 250 derece fırında pişirelim. 

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Balık Yemekleri Sizden Lezzetler Palamut Tarifleri Fırın Yemekleri Sizden Klasik Tarifler

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun