Balık Kavurma
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Balık Kavurma Tarifi İçin

Malzemeler

Balık Kavurma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Mantar, domates, soğan, sarımsak, sivri biber, kılçıkları temizlenmiş levreği doğrayıp derin bir tavada hepsini kavurun. Balıklar pişince, tuz, karabiber ve şarabı ilave edip birkaç dakika daha pişirin. Ocaktan alıp sıcak servis yapın.

Mevsimin en taze balıklarını kullanmak için, hangi mevsimde hangi balık yenir yazımıza göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Palamut Ekşilisi Tarifi
Tereyağlı Karides Tarifi
Kağıtta Somon Tarifi
Tekir Buğulama Tarifi
Fırında Lüfer Tarifi
Tuzda Levrek Tarifi