Yumurtalı Alaçatı Enginarı
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Yumurtalı Alaçatı Enginarı Tarifi İçin

Malzemeler

Yumurtalı Alaçatı Enginarı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Enginarların üst kısımlarını kesip içlerini bir kaşık yardımıyla temizleyin. İçinde çok az su bulunan bir tencereye alıp buharında 10-15 dakika pişirin. Kenara alıp soğumaya bırakın. Ayrı bir yerde küp doğranmış domates, kıyılmış fesleğen, nane, zeytinyağı, tuz ve karabiberi karıştırın. Bu karışımı enginarların içlerine paylaştırın. Yumurtaları sarıları dağılmayacak şekilde teker teker pişirin. Enginarların üzerine yerleştirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Yumurtalı Ekmek
Ispanaklı Omlet
Patatesli yumurta
Taze Otlu Frittata
Pesto Soslu Yumurta
Yumurtalı Soğan Kavurması