Yumurta Tatlısı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Yumurta Tatlısı Tarifi İçin

Malzemeler

Yumurta Tatlısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yumurta sarılarını tozşekerle çırpın. Nişasta ve sütü azar azar dökerek ekleyin. Kısık ateşte el mikseri ile sürekli karıştırarak ve kaynatmadan benmari usulü pişirin. 

Vanilyayı ekleyip bir taşım kaynattıktan sonra ateşten alın. Kaseyi soğuk su dolu bir kaba alıp sürekli karıştırarak soğutun. Kaselere paylaştırıp servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Yumurtalı Tarifler Çay Saati Tarifleri Tatlı Tarifleri Sütlü Tatlılar

Benzer Tarifler

Kıymalı Pastırmalı Yumurta Tarifi
Çılbır Tarifi
Peynirli Ispanaklı Omlet Tarifi
Otlu Fransız Omleti Tarifi
Scotch Eggs (İskoç Yumurtası) Tarifi
Fırında Tulum Peynirli Omlet