Yoğurtlu Ve Kabaklı Havuç
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 5 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Yoğurtlu Ve Kabaklı Havuç Tarifi İçin

Malzemeler

Yoğurtlu Ve Kabaklı Havuç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Havuçları rendeleyip pırasaları ince doğrayın. Kabağı iyice yıkayıp kabuğuyla birlikte rendeleyin. Zeytinyağını tavada ısıtın. Pırasa ve havuçları pişirin. Kabağı ekleyip karıştırın. Sarımsağın kabuğunu soyup ezin. Yoğurda ilave edip karıştırın. Pişen sebzeleri soğumaya bırakın. Sarımsaklı yoğurtla iyice karıştırın. Tuzla tatlandırıp soğuk servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Sebze Tarifleri Meze Tarifleri Yoğurtlu Tarifler Vejetaryen Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Mıkla
Sirkeli Cacık
La cervelle de canut
Probiyotik Yoğurt
Manda Yoğurdu
Dondurulmuş yoğurt parçaları