Yaprak Aşı
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Yaprak Aşı Tarifi İçin

Malzemeler

Yaprak Aşı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yaprakları tuzlu suda haşlayıp süzün. Soğuması için bir kenara alın. Haşlanmış tüm baklagiller, zeytinyağı, tuz, karabiber ve naneyi karıştırın. Servis tabağına saplarını kopardığınız yaprakları üst üste gelecek şekilde yayın. Üzerine hazırladığınız baklagilli karışımı paylaştırıp servis yapın.

Not: İç malzemeyi haşlanmış asma yapraklarına sararak yemelisiniz.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Bakliyat Tarifleri Yöresel Tarifler Zeytinyağlı Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Mercimekli Kolakas
Airfryer'da Falafel
Tahinli ve tavuklu kuru fasulye
Nohutlu sucuk içi
Yaprak ditmesi
Nohutlu suşi