Badem Ve Yulaflı Kiş
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Badem Ve Yulaflı Kiş Tarifi İçin

Malzemeler

Hamuru için:

Badem Ve Yulaflı Kiş

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Hamur için kuru malzemeleri yoğurma kabına alıp harmanlayın. Tereyağını ekleyin. Hamur çok sert ise azar azar soğuk su ilave edebilirsiniz. Hamuru yağlanmış tart kalıbına elinizle bastırarak yerleştirin. Tabanını çatal yardımı ile hafif delin. 180 derece ısıtılmış fırında, 15 dakika pişirin.
  2. Yağı bir tavada ısıtın. Soğanı, pazıyı ve biberleri birkaç dakika kavurun. Sonra sütü, jambonu ve baharatı ekleyip ocaktan alın. Soğuyunca çırpılmış yumurtaları ekleyip karıştırın.
  3. Ön pişirmesini yaptığınız hamuru fırından alın. İç malzemesini döküp en son küp kesilmiş peyniri serpin. 20-25 dakika daha pişirin.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Farklı Hamur İşi Tarifler Kuruyemişli Tarifler Kiş Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Bakliyat Tarifleri Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Tart Tarifleri Yulaflı Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Yeşil Mercimek Yemeği Tarifi
Fasulye Pilaki Tarifi
Şeker Fasulye Tarifi
Güveçte Kuru Fasulye Tarifi
Düdüklüde Etli Nohut Tarifi
Etsiz Nohut Yemeği Tarifi