Ramazan Çorbası
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ramazan Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Ramazan Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Leziz çorba tarifleri iftar sofralarınızın güzel başlangıcı olacak. Fasulye, nohut ve mercimeği bir gün önceden sıcak suda bekletin. Soğanı küp doğrayıp ayçiçeği yağında hafif pembeleşinceye kadar kavurun. Et suyunu ilave edip, nohut, fasulye ve mercimeği ekleyip kaynamaya bırakın. Bulguru ilave edip tuz ve karabiberle tatlandırın. Bir taşım daha pişirin. Üzeri için tereyağını eritip kırmızı pul biberi ilave edin ve bir iki dakika pişirin. Çorbayı kaselere alıp üzerine biberli yağ gezdirerek sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Çorba Tarifleri Diyet Yemekleri Bakliyat Tarifleri

Benzer Tarifler

Köfteli tuzlu yoğurt çorbası
Terbiyeli Tavuk Çorbası
Sıkıcık Çorbası
Bergensk Fıskesuppe
Limonlu ve sarımsaklı mercimek çorbası
Sütlü havuç çorbası