Paklalı Lakşa Çorbası
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Paklalı Lakşa Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Paklalı Lakşa Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Barbunya fasulyeyi bir gece önceden ıslatın ertesi gün suyunu süzüp tencereye alın ve pişene kadar kaynatın. Kuru barbunyalar yumuşamaya başladıktan sonra kaynar su ekleyip erişteleri ilave edin. Ayrı bir tavada tereyağını eritin. Zeytinyağını ekleyip yemeklik doğradığınız soğanları soteleyin. Salçaları ve tuzu ekleyip pişirmeye devam edin. Pişen barbunya ve eriştelerin üzerine salçalı sosu ilave edin. İnce kıyılmış maydonoz yaprakları ile süsleyerek sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Vejetaryen Yemekleri Yöresel Tarifler Diyet Yemekleri Çorba Tarifleri Bakliyat Tarifleri

Benzer Tarifler

Zerdeçallı Mercimek Çorbası
Köfteli tuzlu yoğurt çorbası
Terbiyeli Tavuk Çorbası
Sıkıcık Çorbası
Bergensk Fıskesuppe
Limonlu ve sarımsaklı mercimek çorbası