Keten Tohumlu Ayran Aşı
Keten tohumlu ayran aşı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Keten Tohumlu Ayran Aşı Tarifi İçin

Malzemeler

Keten Tohumlu Ayran Aşı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yoğurdu iyice çırpıp hafif sulandırın. Bir gece önceden suda bekletip haşladığınız buğday ve nohutu ekleyin.
  2. Keten tohumu ve ince kıyılmış naneyi de ilave edip karıştırın. Soğuk servis yapın.

Tarif Kategorileri

Doğu Anadolu Yemekleri Yöresel Tarifler Vejetaryen Yemekleri Yoğurtlu Çorba Tarifleri Yoğurtlu Tarifler Çorba Tarifleri Bakliyat Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Sarımsaklı Domates Çorbası
Unsuz Mercimek Çorbası
Et Suyuna Çorba
Buğdaylı Soğuk Çorba
Sarımsaklı Tarhana Çorbası
Limonlu Pirinçli Tavuk Çorbası