Deniz Börülceli Balık Çorbası
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Deniz Börülceli Balık Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Deniz Börülceli Balık Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bu özel çorbayı yemek tarifleri listenize eklemeyi unutmayın...

Balıkları temizleyip yıkayın ve süzün. Maydanozları temizleyip saplarından ayırın. Balıklar, biberiye, defne yaprağı ve maydanoz
yapraklarını bir tencereye alıp balıklar yumuşayıncaya kadar haşlayın. Suyunu süzüp ayırın.

Taze soğanı kıyın. Balık etlerini kılçıklarından ayırın. Tereyağını derin bir tencereye alıp eritin. Taze soğan, deniz börülcesi ve balık parçalarını ilave edip kavurun. Ayırdığınız balık suyu ve taze rezeneyi ilave edip pişirin.

Kaselere paylaştırıp sıcak servis yapın.

Dilerseniz sade balık çorbası tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Ege Mutfağı Yemekleri Diğer Tarifler Çorba Tarifleri Etli Çorba Tarifleri Yöresel Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Köfteli tuzlu yoğurt çorbası
Terbiyeli Tavuk Çorbası
Sıkıcık Çorbası
Bergensk Fıskesuppe
Limonlu ve sarımsaklı mercimek çorbası
Sütlü havuç çorbası