Baharatlı Pancar Çorbası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Baharatlı Pancar Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Baharatlı Pancar Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Zeytinyağını tencerede ısıtın. Yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsakları ekleyip soteleyin. Temizleyip ayıkladığınız ve iri iri doğradığınız pancar, havuç ve patatesi ekleyip 10 dakika daha soteleyin. 3 su bardağı sıcak tavuk suyunu ekleyip kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Tuzu ve karabiber ile tatlandırıp blender ile pürüzsüz oluncaya kadar ezin. Suyu yeterli gelmez ise kalan suyu çorbanın kıvamına göre yavaş yavaş ilave edin. 1-2 taşım kaynattıktan sonra kaselere aktarın. Üzerine 1 yemek kaşığı krema ilave edip, kekik serpin. Servis yapın. Afiyet olsun.

Sade versiyonu için, pancar çorbası tarifini deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Vejetaryen Yemekleri Sebzeli Çorbalar Diyet Yemekleri Çorba Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Köfteli tuzlu yoğurt çorbası
Terbiyeli Tavuk Çorbası
Sıkıcık Çorbası
Bergensk Fıskesuppe
Limonlu ve sarımsaklı mercimek çorbası
Sütlü havuç çorbası