Tavuk Suyu Çorbasına Hangi Baharatlar Konur?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Tavuk suyu çorbasına genellikle tuz ve karabiber konur. Lezzeti derinleştirmek için az miktarda defne yaprağı veya kekik eklenebilir. Renk ve hafif aroma için çok az toz kırmızı biber ya da zerdeçal kullanılabilir. Servis sırasında birkaç damla limon suyu çorbaya ferahlık katar.

Tavuk suyu çorbasında en temel baharatlar tuz ve karabiberdir. Doğal aromasını desteklemek için pişirme sırasında bir parça defne yaprağı eklenebilir. Hafif bir renk ve tat vermesi için çok az zerdeçal ya da kırmızı toz biber kullanılabilir. Serviste limon suyu veya ince kıyılmış maydanozla lezzeti tamamlanır.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Mozaik Pastanın Bisküvileri Neden Yumuşak Kalır?
Lezzetli Keşifler
Doğa Çitçi’den Yılbaşı Sofrasına Belleği Güçlü Tatlar
5 Soruda Kahve!
Cüneyt Asan’dan Yılbaşı Sofrasına Ustalık İsteyen Bir Ana Yemek
Mozaik Pasta Sert Olursa Ne Yapmalı?