Tantuni Eti Nasıl Yumuşatılır?
Aslı Can Kaçar İçerik Editörü
37 Tarif       24 Takipçi
Tantuni, orijinal tarife göre dana eti ile hazırlanır. Ancak etin yumuşak olması için bazı püf noktalarına dikkat etmek gerekir. Gelin, tantuni etini yumuşatma tekniklerine birlikte göz atalım.

Tantuninin en önemli özelliği, etinin yumuşacık, sakız gibi çiğnenebilir olmasıdır. Eğer et sert kalırsa, tantuniden alınan keyif yarı yarıya düşer. Bu yüzden, tantuni yapımında mutlaka etin yumuşak olmasına dikkat edilmelidir. 

''Gerçek tantuni nasıl olur, tantuni içinde hangi yağ kullanılır ve tantuni yanına ne gider?'' başlıklı haberlere de göz atın.

Tantuni Eti Nasıl Yumuşatılır?

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?
Barbunya Pilaki Sıcak Mı Yenir Soğuk Mu?