Salamura Zeytin Yaparken Bilmeniz Gereken 4 Kritik Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Salamura zeytin yaparken zeytinlerin taze ve orta sertlikte olmasına dikkat edin. Tuz oranını doğru ayarlayın ve acılığını suyla bekleterek giderin. Temiz ve hava almayacak kaplarda, serin bir yerde saklayın.

Zeytinleri türüne göre acılığını almak için yeterince bekletin. Salamura suyunu hazırlarken soğuk su kullanmak zeytinin dokusunu korur. Kapların metal olmamasına ve hijyenik olmasına özen gösterin.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
San Sebastian'ın Malzemeleri Nelerdir?
Sultan Çorbasının Püf Noktaları
Zencefil Kurusu Nasıl Yapılır?
MasterChef Şampiyonuna Ait Hamburgerci Kurşunlandı: Haraç İddiası Gündemde