Revani Yapmak İçin 3 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Revani yaparken yoğurdu oda sıcaklığında kullanmak hamurun pürüzsüz ve kabarık olmasını sağlar. Şerbeti soğuk, keki ise sıcakken dökmek revaniyi yumuşacık yapar. Şerbete limon eklemek hem kristalleşmeyi önler hem de hoş bir aroma katar.

İrmik miktarını abartmamak, revaniyi sertleşmekten korur. Hamuru iyice çırpmak, kekin daha kabarık olmasını sağlar. Fırından çıktıktan sonra kısa süre dinlendirmek, şerbetin eşit şekilde çekmesini kolaylaştırır.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak