Patlıcanlı Kilis Tava Yapmanın 6 Püf Noktası
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Patlıcanlı Kilis Tava, özenle seçilmiş patlıcan, et ve sebzelerin kat kat dizilmesiyle hazırlanır. Tuzlu suda bekletilen patlıcanlar ve ön pişirilmiş et, yemeğin hem lezzetini hem de dokusunu artırır. Fırında kısık ateşte pişirilen bu yemek, soslarıyla bütünleştiğinde tam kıvamında, aromatik bir lezzet sunar.

Patlıcanlı Kilis Tava, patlıcan, et ve sebzelerin kat kat dizilmesiyle hazırlanır. Tuzlu suda bekletilen patlıcanlar ve ön pişirilmiş et yemeğin lezzetini artırır. Fırında kısık ateşte pişirildiğinde soslarıyla bütünleşir ve nefis bir tat ortaya çıkar.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Yoğurt Çorbasının Kesilmemesi İçin 5 İpucu
Un Helvasının Topaklanmaması İçin Ne Yapmalı?
Salçalı Makarna Neden Ekşi Olur?
Beyran Çorbası Ne Etinden Yapılır?
Kaynayan Tencereden Yemeğin Taşmasını Engelleyecek 5 Pratik Yöntem
Mayasız Poğaçanın İçi Piştikten Sonra Çiğ Kalırsa Ne Yapmalı?