Lezzet’in Haziran Sayısı Bayilerde!
Dopdolu içeriği, garantili tarifleri ile mutfakların en güvenilir dostu olan Lezzet Dergisi’nin haziran sayısı raflardaki yerini aldı.

Dopdolu içeriği, garantili tarifleri ile mutfakların en güvenilir dostu olan Lezzet Dergisi’nin haziran sayısı raflardaki yerini aldı. Ayın en taze meyve ve sebzelerinden oluşturulan mönülerle, evde nefis sofralar hazırlayabilirsiniz. Ayın yıldızı erik ile semizotu yemeğinden tavuklu kebaba seçenekler sınırsız. Çilek, çağla, badem ile pasta da yapabilirsiniz, salata da, kek de… Aydan Üstkanat ferah bir yaz mönüsü önerirken, Jale Balcı ile eski bayramları yad edeceksiniz. Zeynep Ağaoğulları’nın sağlıklı ve pratik önerileri de sizi bekliyor. Evde baklava yapmak isteyenler için aşamalı tarifimiz var. Ayrıca herkese misafir sofraları için 30 harika fikirden oluşan kitabımız hediye.

Kaçırmayın...

Haber Kategorileri

Lezzetli Haberler

Eskişehir Kahvaltı Mekanları: En İyi 8 Mekan
Yöresel Börek Tarifleri: 12 Nefis Tarif
Raf Ömrü Uzun Olan Besinler: Uzun Süre Saklanan 15 Gıda
Dolmalık Biber Nasıl Seçilir: Dişi Biber Mi, Erkek Biber Mi?
Şef Elif Edes'ten 6 Patlıcanlı Tarif
Pekmez Kaç Kalori, Diyette Pekmez Yenir Mi?