Lezzet’in eylül sayısı çıktı!
Hepsi denenmiş, garantili tarifleriyle mutfakların en güvenilir dostu olan Lezzet Dergisi, eylül sayısında yine dopdolu.

Hepsi denenmiş, garantili tarifleriyle mutfakların en güvenilir dostu olan Lezzet Dergisi, eylül sayısında yine dopdolu. Aydan Üstkanat ile evde en güzel balıkları pişirecek, Jale Balcı ile gıdada yeni trendleri keşfedecek, Zeynep Ağaoğulları ile çikolata krizlerine sağlıklı çözümler bulacak, master şef Deniz Orhun’la geleneksel tatlara özel yorum getirebileceksiniz. Kış hazırlıklarınız için birlikte konserveler, turşular, soslar ve reçeller yapacağız. Şükran Kaymak ile çok özel bir çekim de bu ay sizi bekliyor. Bitmedi! Sosyal medyanın en sevilen ve merakla takip edilen hesaplarının güvendiği 30 tariften oluşan kitabımız da herkese hediye. 


Tükenmeden alın!

Haber Kategorileri

Lezzetli Haberler

Ispanak Borani Yanına Ne Gider: 10 Tamamlayıcı Tarif
Somon Balığı Nasıl Temizlenir?
Cennet Çiçeği Küfeya Bakımı Nasıl Yapılır?
Glikoz Şurubu Nedir, Zararları Nelerdir?
Tat Duyusu: Hangi Tatları Alabiliyoruz?
Hindistan Cevizi Suyunu Kullanmanın 9 Yolu