Lezzet Dergisi'nden Sonbahara Özel Yeni Sayı!
Lezzet Dergisi’nin Ekim–Kasım 2025 sayısı, mevsimin ruhunu mutfağınıza taşıyacak özel içerikleriyle şimdi tüm bayilerde ve dijital platformlarda!

Kapağımızda yer alan bal kabağı, sonbaharın tartışmasız yıldızı! Tatlısından çorbasına hatta dekorasyona kadar her haliyle bu mevsimin vazgeçilmezi. Minik bal kabakları, kuru yapraklar ve mumlarla evinizde sıcacık bir sonbahar atmosferi yaratabilirsiniz.

Bereketin simgesi Ekim ayı, zeytin hasadıyla birlikte ayrı bir anlam kazanıyor. Elif Edes Tapan, zeytinin toprağından sofraya uzanan hikâyesini, büyüleyici anlatımıyla bu sayıya taşıyor.

Cenk R. Girginol, evinizin baristası olmanın inceliklerini paylaşıyor.

Bi Nevi Deli ve Dyt. Kevser Başkara, vegan mutfağın en leziz örneklerini sunuyor.

Ulaş Durmaz, Nicole Scandella ve Claudio Chinali, Dünya Makarna Günü’ne özel tarifleriyle mutfaklara İtalyan esintisi getiriyor.

Zeynep Karahan, çay saati sofralarını tatlandırıyor.

Ayfer Yavi, dünya mutfağından ilham alan börek tarifleriyle karşınızda.

Dyt. Gizem Şeber, kahvenin anatomisini anlatıyor.

Senem Bal Ay ise yeni lezzet rotalarına rehberlik ediyor.

Ve elbette, dumanı üstünde çorbalar, taze pişmiş ekmek kokuları ve sofraları birleştiren hikâyeler de bu sayıda sizleri bekliyor.

Satın Almak İçin: DergiBurda

Haber Kategorileri

Dergi

Lezzetli Haberler

Lezzet Dergisi'nden Sonbahara Özel Yeni Sayı!
Lezzet Dergisi’nin Yeni Sayısı Çıktı!
Lezzet Dergisi Haziran-Temmuz 2025 Sayısı Çıktı!
Lezzet Aralık-Ocak Sayısı Sizlerle!
Lezzet Dergisi Ekim-Kasım Sayısı Çıktı!
Ağustos-Eylül Sayımız Raflarda!