Laz Böreği İçinde Ne Var?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Laz böreği, ince yufkalar arasına süt, un, nişasta, yumurta ve şekerle yapılan muhallebi konularak hazırlanır. Üzerine tereyağı sürülür ve piştikten sonra şerbet dökülür. Geleneksel olarak muhallebinin içine az miktarda karabiber eklenir.

Laz böreği, baklava yufkasıyla yapılan sütlü muhallebili bir tatlıdır. Muhallebisi süt, şeker, un, nişasta ve yumurtayla hazırlanır. Üzerine tereyağı sürülüp piştikten sonra şerbet dökülür.

Haber Kategorileri

Malzeme Rehberi

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak