İncir Reçelini Bozulmadan Saklamanın En Kolay 3 Yolu
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
İncir reçeli, doğru koşullarda saklandığında uzun süre tazeliğini korur. Açılmamış kavanozlar serin ve karanlık bir yerde muhafaza edilirken, açıldıktan sonra mutlaka buzdolabına kaldırılmalıdır. Temiz kaşıkla alınması ve güneşten uzak tutulması reçelin bozulmasını önler.

İncir reçeli serin, kuru ve güneş görmeyen bir yerde saklanmalıdır. Açılmamış kavanozlar uzun süre dayanırken, açıldıktan sonra mutlaka buzdolabında korunmalıdır. Temiz kaşıkla tüketmek, reçelin ömrünü uzatır.

Haber Kategorileri

Yiyecek Saklama

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak