Gömbe Yapmanın 3 Püf Noktası
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Hamurun kıvamını iyi ayarlayıp dinlendirmek, gömbenin kolay açılmasını sağlar. İç harcı ne çok sulu ne çok kuru hazırlamak, lezzet ve form için önemlidir. Orta ateşte veya önceden ısıtılmış fırında pişirmek, gömbenin çıtır ve yumuşak olmasını sağlar.

Hamuru ince açmak, gömbenin güzel pişmesini sağlar. İç malzemeleri önceden hazırlayıp baharatlamak lezzeti artırır. Pişirirken hamurun yanmamasına dikkat etmek önemlidir.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Tavsiye Listesi Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?