Fırında Karnabahar Yapmanın İpuçları
Elif Güryel Türk, İtalyan ve Hint mutfağını çok severim
29 Tarif       5 Takipçi
Fırında karnabahar, kolay hazırlanışı ve hafifliği ile sağlıklı sofraların favorisi olmaya adaydır. Doğru tekniklerle pişirildiğinde bu besleyici sebzeyi yalnızca bir yan yemek olmaktan çıkarıp gurme bir lezzete dönüştürebilirsiniz. İşte fırında karnabahar yapmanın ipuçları...

Lif, vitamin ve mineral bakımından zengin olan karnabahar, düşük kalorili yapısıyla özellikle kış aylarının en sağlıklı sebzelerinden biridir. Fırında pişirildiğinde ise hem hafif hem de doyurucu bir alternatif sunar. Ancak doğru yöntemler uygulanmazsa fazla yumuşayabilir ya da lezzetini kaybedebilir. Peki, fırında karnabahar nasıl yapılır? İşte ipuçları...

Haber Kategorileri

Pişirme Yöntemleri

Lezzetli Haberler

Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
San Sebastian'ın Malzemeleri Nelerdir?
Sultan Çorbasının Püf Noktaları
Zencefil Kurusu Nasıl Yapılır?
MasterChef Şampiyonuna Ait Hamburgerci Kurşunlandı: Haraç İddiası Gündemde
Ahşap Tahtalarda Temizlik ve Uzun Ömür Sırları