Evde Alıç Sirkesi Yapmak İçin 3 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Olgun ve temiz alıçları kullanmak sirkenin lezzetini artırır. Şeker ekleyip cam kavanozda tülbentle kapatarak fermente edin. Fermantasyon sırasında ara ara karıştırın ve sabırla bekleyin.

Alıçların çürük ve saplı kısımlarını ayıklamak önemlidir. Sirkeyi serin ve karanlık bir yerde mayalanmaya bırakın. Hazır olduğunda süzüp temiz şişelere doldurun.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak