Buzluk İçin Kemik Suyu Nasıl Yapılır?
Selin Hıdır
2282 Tarif       1 Takipçi
Kemik suyu, hem lezzeti hem de yemeklerde sağladığı pratiklik nedeniyle mutfaklarda sıkça kullanılan bir temel malzemedir. Evde hazırlayıp buzluktan ihtiyaç duyduğunuzda çıkarabileceğiniz kemik suyu, doğru yöntemlerle yapıldığında hem lezzetli hem de uzun süre kullanılabilir. Peki; buzluk için kemik suyu nasıl yapılır?

Kemik suyu, mutfaklarda hem çorbalara hem de soslara derinlik ve lezzet katan pratik bir malzemedir. Evde hazırlayıp buzluktan çıkarabileceğiniz kemik suyu, doğru yöntemlerle yapıldığında her zaman kullanıma hazır, aromatik ve yoğun bir tat sunar. Peki; buzluk için kemik suyu nasıl yapılır? İşte detaylar...

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?
Barbunya Pilaki Sıcak Mı Yenir Soğuk Mu?
Kuru Barbunya Islatırken Tuz Atılır Mı?
Çatalın Boyutu, Tatlının Tadını Değiştirir Mi?
3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?