Bayat Ekmeklerle Yapabileceğiniz 4 Pratik Tarif
Bayat ekmeklerle hazırlayabileceğiniz birbirinden lezzetli ve pratik tarifler..
Artan ekmeklerle…

Elde kalan ekmeklerle şaheser yaratabilirsiniz. İster çorba, ister pizza, isterseniz tatlı. Üstelik hepsini bayat ekmeklerle.

Tarifler ve yapım: Hülya Çakır
Yapım Asistanı: Feriye Mısırlı
Fotoğraflar: Sezer Alçınkaya
Styling: Büşra Sarı Tınaztepe
Servis tabakları ve aksesuarlar: Ikea, Mudo Concept, Porland


Bayat ekmekleri küp küp kesip kızartın. Soğuyunca kavanoza alıp kapağını sıkıca kapatın. Daha sonra çorbalarınızda kullanmak üzere buzdolabında saklayın. Bayat ekmekleri mutfak robotundan geçirerek galeta unu elde edebilir ya da üzerine hafif su serperek alüminyum folyaya sarıp fırında 10 dakika ısıtabilirsiniz.


Hünkar tarhanası



Bayat ekmek çorbası



Server Paşa tatlısı



Bayat ekmek pizzası


Haber Kategorileri

Tarif Listeleri

Lezzetli Haberler

Favori Yemeğiniz Sizi Ele Veriyor
Bisiklete binmek mi, yürümek mi: Kilo vermek için hangisi daha iyi?
Kurban Etini Ne Zaman Tüketmeli? Doğru Dinlendirme ve Sindirim Dengesi
Koyun Eti Kavurma Kokusunu Nasıl Giderebilirim?
Dalak Yemeği Nasıl Temizlenir?
Et Tüketirken Dikkat Edilmesi Gerekenler: Pişirme ve Saklama Önerileri