Adana Kebap Şişi Nasıl Olmalı?
Aslı Can Kaçar İçerik Editörü
37 Tarif       24 Takipçi
Türk mutfağının sevilen lezzetlerinden biri olan Adana kebap, özel şişlere geçirilerek pişirilir. Bu şişler hem ev tipi, hem de restoranlara uygun olması için farklı boyutlarda olabilir.

Adana kebap şişi, kebabın şişte tutması ve doğru pişmesi için en kritik unsurlardan biridir. Ustalar, kullanılan şişin kebabın kaderini belirlediğini söyler. Çünkü yanlış şiş seçilirse, kebap şişe yapışmaz, pişerken parçalanır ya da düşer.

Adana kebabın şişten düşmemesi için ne yapılır, Adana kebabın içine ne konur ve Adana kebabın püf noktalarına da göz atın.

Adana Kebap Şişi Nasıl Olmalı?

Haber Kategorileri

Malzeme Rehberi

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak