Dereotlu Ve Maydanozlu Makarna

Dereotlu Ve Maydanozlu Makarna
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Dereotlu Ve Maydanozlu Makarna için

Malzemeler

  • Makarna hamuru
  • Keçi peyniri
  • Dereotu
  • Maydanoz
  • Tereyağ
Dereotlu Ve Maydanozlu Makarna

Nasıl Yapılır

Makarna hamuru tarifine göre yoğurma aşamasında yarım demet kıyılmış dereotu ve maydanoz eklemeniz gerekiyor. Yumurta büyüklüğünde bezelere ayırdığınız hamurların her birini 1 santim çapında uzun çubuklar olacak şekilde yuvarlayın. Fitil şeklindeki hamuru kesme şeker parçaları büyüklüğünde kesin. Başparmağınızın orta kısmıyla hamuru üzerine bastırıp çukurlaşarak yayılmasını sağlayın. Hamurları tuz eklenmiş kaynar suda 10 dakika haşlayın. Suyu süzüp üzerine kızgın tereyağı ve ufalanmış keçi peyniri ekleyip servis yapın.

Makarna hamuru tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo