Tencere Kebabı

Tencere Kebabı
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Tencere Kebabı için

Malzemeler

  • 300 gr bonfile
  • 20 arpacık soğan
  • 4 iri domates
  • 2 defne yaprağı
  • Tuz
  • Karabiber
Tencere Kebabı

Nasıl Yapılır

Bonfileyi ince uzun şeritler halinde doğrayın. Soğanları soyup tahta şişlere bir soğan bir et (eti zigzag olacak şekilde şişe geçirmelisiniz) olacak şekilde dizin. Yayvan bir tavada her tarafları eşitmiktarda pişecek şekilde pişirin. Daha sonra önceden rendelemiş olduğunuz domatesleri etlerin üzerine ilave edin. Tuz ve karabiber serpip defne yapraklarını ekleyin. Etler domateslerin suyunu çekinceye kadar pişirin. Fırınlanmış patates ile servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo