Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13476 Tarif
Çocuk
363 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4369 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2148 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4668 Tarif
Salata ve Meze
1167 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8263 Tarif
Yöresel
1939 Tarif
Popüler Tarifler
Mercimekli Kabak
Aside
Anasayfa
Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Hardallı Billur
Hardallı Billur
30 Mart 2023
Temizlenmiş
koç yumurtası
ile hazırlanan bu yemek, oldukça lezzetli ve doyurucudur.
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
40 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Limonlu Çatlak Kurabiye
Bal Parmak Tatlısı
Elmas Kurabiye
İzmir köfte
Borcamda Kek
Fakir Pastası
Isırgan Otu Nasıl Kurutulur?
Bal Hakkında Doğru Bilinen 5 Yanlış
Çilek Reçeli Yapmak İçin Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Dünyada En Çok Çikolata Tüketen 10 Ülke
Conrad İstanbul Bosphorus'a Yeni Executive Chef
Güne Zinde Başlamak İçin En İyi 10 Besin
Hardallı Billur için
Malzemeler
5 adet billur (Koç yumurtası)
3 adet büyük boy domates (Kabukları soyulmuş ve küçük küp şeklinde doğranmış)
1 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı hardal
Tuz ve karabiber
Üzeri için
2-3 yemek kaşığı taze kaşar peyniri rendesi
Hardallı Billur
Nasıl Yapılır
Tereyağını bir tavada eritin ve domatesi ilave edip karıştırarak pişirin.
Billurları yıkayıp doğrayın ve domatese ekleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırın, hardalı ilave edip karıştırın.
Domatesler suyunu çekene kadar pişirin. Ocaktan alıp servis tabağına aktarın ve üzerine kaşar peyniri rendesi serperek servis edin.
Püf Noktası
Koç yumurtasını satın alırken, mutlaka temizlettirin. Eğer temizlenmediyse, dışındaki zarı çıkartmayı unutmayın.
Tarif Kategorileri
Domatesli Tarifler
Tencere Yemekleri
Et Tarifleri
Kırmızı Et Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Kırmızı Et Tarifleri
330 Dakika
Bulgurlu Dana Yanak
Kırmızı Et Tarifleri
45 Dakika
Izgara Dana Ciğer
Kırmızı Et Tarifleri
65 Dakika
Şehzade Kebabı
Kırmızı Et Tarifleri
80 Dakika
Geleli Kebabı
Kırmızı Et Tarifleri
25 Dakika
Geschnetzeltes Züricher Art
Kırmızı Et Tarifleri
50 Dakika
Lüle Kebabı
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.