Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13483 Tarif
Çocuk
363 Tarif
Çorba
1176 Tarif
Diyet
4371 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2152 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4679 Tarif
Salata ve Meze
1171 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8284 Tarif
Yöresel
1942 Tarif
Popüler Tarifler
Pırasa Çorbası
Hamsi Kuşu
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Kağıtta Palamut
Kağıtta Palamut
25 Ağustos 2022
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
1 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Tulumba tatlısı
Mandu (Kore Mantısı)
Cunda Ezmesi
Hellim peynirli sandviç
Izgara Dana Ciğer
Fırında Tavuk
Chia Puding Nasıl Yapılır: 5 Farklı Chia Puding Tarifi
Pancar Nasıl Yetiştirilir?
Ev Yapımı Doğal Detoks Tarifleri: Kilo Verdiren, Yağ Yaktıran 12 Detoks Suyu Tarifi
Bulaşık Makinesi Neden İyi Yıkamıyor?
Glütensiz Unlar: 10 Farklı Glütensiz Un
Safran Nedir, Faydaları Nelerdir?
Kağıtta Palamut için
Malzemeler
1 palamut fileto
1 domates
2-3 maydanoz yaprağı
1 limon
50 gr yeşil ve siyah zeytin
Yarım soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 çay kaşığı kırmızı tozbiber
Tuz
karabiber
Kağıtta Palamut
Nasıl Yapılır
Zeytinyağı, tuz, karabiber ve kırmızı toz biberi büyük bir kapta karıştırın. Palamutları marine edin.
Soğan, domates, limon ve zeytinleri halka doğrayın.
Yağlı kağıda palamutu ve diğer malzemeleri yerleştirin.
Tuz, karabiber, doğranmış maydanoz ve zeytinyağı ilave edip, önceden 180 dereceye ayarlanmış fırında 20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Balık Yemekleri
Fırın Yemekleri
Palamut Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Balık Yemekleri
20 Dakika
Karides Roll
Balık Yemekleri
45 Dakika
Hamsi Böreği
Balık Yemekleri
40 Dakika
Hamsi Kağıt Kebabı
Balık Yemekleri
21 Dakika
Airfryer'da Mezgit
Balık Yemekleri
40 Dakika
Sazan Balığı Köftesi
Balık Yemekleri
30 Dakika
Asma Yaprağında Barbun
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.