KAYGANA

4 Kişilik
Kaygana tarifi için malzemeler
  • 2 demet nane2 demet maydanoz2 demet taze soğan3 yumurtaYarım su bardağı un3 su bardağı sıvıyağTuz
  • biber
Kaygana hazırlanışı

Nane, maydanoz ve taze soğanları temizleyip kıyın. 

Yumurtalar, un ve tuzu bir kapta çırpın. Yeşilliklere ekleyip kaşıkla iyice karıştırın. Sıvıyağı tavada kızdırın. Karışımdan kaşık dolusu alın. Kızgın yağa ekleyip iki taraflı kızartın. Ilık servis yapın.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!