Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13483 Tarif
Çocuk
363 Tarif
Çorba
1176 Tarif
Diyet
4369 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2150 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4671 Tarif
Salata ve Meze
1169 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8269 Tarif
Yöresel
1942 Tarif
Popüler Tarifler
Yayla Çorbası
Ev Yapımı Yoğurt
Anasayfa
Tarifler
Tahinli ve Pekmezli Tarifler
Harnup Şerbeti
Harnup Şerbeti
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
40 dakika
Pişirme Süresi :
-
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Keçiboynuzu Pekmezi
Atom Mezesi
Haşlanmış Bıldırcın Yumurtası
Kakaolu muzlu yulaflı kek
Kıymalı patlıcan yemeği
Pirinçli Bowl
Hıdırellez Gelenekleri Nelerdir: 10 Farklı Ritüel
Hamilelikte Kaçınılması Gereken Besinler
Cappuccino Nedir, Nasıl Yapılır?
Enginar Nasıl Saklanır: En Etkili Enginar Saklama Yöntemleri
Makarna Sosları: Farklı ve Kolay 16 Nefis Makarna Sosu Tarifleri
Bowl Tarifleri: Yaza Özel 8 Nefis Bowl Tarifi
Harnup Şerbeti için
Malzemeler
1 kg Harnup (keçiboynuzu)
4 litre su
1 su bardağı pekmez
Harnup Şerbeti
Nasıl Yapılır
Keçiboynuzunu temizleyip havanda iyice ezin. Geniş bir tencereye alıp suyu ilave edin ve iyice karıştırıp kaynatın.
Ateşten alıp soğumaya bırakın ve süzün. Süzdüğünüz suya pekmez ekleyip tatlandırın.
Şerbeti 1 gün dinlendirdikten sonra üzerindeki duru suyu alın ve şişelere doldurup muhafaza edin.
Sahur zamanı bardaklara paylaştırıp servis yapın.
Afiyet olsun.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
İçecek Tarifleri
Yöresel Tarifler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Tahinli ve Pekmezli Tarifler
10 Dakika
Avokado Puding (+6 Ay)
Tahinli ve Pekmezli Tarifler
60 Dakika
Tahin
Tahinli ve Pekmezli Tarifler
10 Dakika
Karsambaç
Tahinli ve Pekmezli Tarifler
150 Dakika
Dut Pekmezi
Tahinli ve Pekmezli Tarifler
60 Dakika
Pekmezli Dondurma
Tahinli ve Pekmezli Tarifler
40 Dakika
Tahinli Köz Patlıcan
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.