Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13476 Tarif
Çocuk
363 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4369 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2148 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4668 Tarif
Salata ve Meze
1167 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8263 Tarif
Yöresel
1939 Tarif
Popüler Tarifler
Siron
Mozaik Pasta
Anasayfa
Tarifler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Tarçın Şurubu
Tarçın Şurubu
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
-
Pişirme Süresi :
-
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Elmas Kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Haşhaşlı Poğaça
Yumurtasız kurabiye
Limonlu Çatlak Kurabiye
Fakir Pastası
Çilek Reçeli Yapmak İçin Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Paslı Döküm Tava 6 Adımda Nasıl Temizlenir?
Conrad İstanbul Bosphorus'a Yeni Executive Chef
Tül Perde Nasıl Beyazlatılır: 4 Farklı Yöntem
Şef Mehmet Yalçınkaya'dan Yeni Trend ''Sessiz Lüks''
Isırgan Otu Nasıl Kurutulur?
Tarçın Şurubu için
Malzemeler
6 çubuk tarçın
4 karanfil
1 su bardağı toz şeker
1/5 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı lohusa şerbeti
1 çay kaşığı limon tuzu
Yarım limon
5 su bardağı su
Tarçın Şurubu
Nasıl Yapılır
Bütün malzemeleri bir tencereye alın. Harlı ateşte kaynatın. Kaynadıktan sonra orta ateşte yaklaşık 1 saat daha kaynatın. Damak zevkinize göre toz şeker veya su ilave edebilirsiniz. İnce bir tel süzgeç ile süzüp soğutun. Soğuk servis yapın.
Tarif Kategorileri
Çay Saati Tarifleri
Soğuk İçecekler
Diğer Tarifler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Alkolsüz İçecekler
İçecek Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Soğuk Alkolsüz İçecekler
10 Dakika
Alkolsüz Sex On The Beach
Soğuk Alkolsüz İçecekler
15 Dakika
Hindistan Cevizli Milkshake
Soğuk Alkolsüz İçecekler
60 Dakika
Bahar Kompostosu
Soğuk Alkolsüz İçecekler
35 Dakika
Türk Kahveli Limonata
Soğuk Alkolsüz İçecekler
25 Dakika
Hurmalı Smoothie
Soğuk Alkolsüz İçecekler
45 Dakika
Vişneli Ve Hindistan Cevizli Limonata
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.