ANASAYFA TARİFLER SÜTLÜ TATLILAR FRAMBUAZLI CHEESECAKE KUPLARI

Frambuazlı Cheesecake Kupları

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Frambuazlı Cheesecake Kupları Tarifi İçin malzemeler

  • 1 paket pötibör ya da yulaflı bisküvi
  • 30 gr tereyağı (eritilmiş)
  • 200 gr labne peyniri
  • 1 yemek kaşığı pudra şeker
  • 2 paket orman meyveli krem şanti
  • 1.5 su bardağı soğuk süt
  • 100 gr frambuaz
  • 100 ml krema (çırpılmış)

Frambuazlı Cheesecake Kupları Nasıl Yapılır?

Bisküvileri mutfak robotunda çekerek ufalayın. Tereyağını ekleyip karıştırın ve yağlı kağıt serili tepsiye aktarın. 200 dereceye ayarlanmış fırında ara ara karıştırarak rengi koyulaşıncaya kadar pişirin. Soğumaya bırakın. Krem şantiyi soğuk süt ile katılaşıncaya kadar çırpın. Frambuazın yarısını mutfak robotunda püre haline getirin. Labne peyniri ve pudra şeker ilave edip karıştırın ve bunu krem şantiye ekleyin. Toz haline getirdiğiniz bisküvinin yarısını kuplara paylaştırın. Üzerine peynirli karışımı ilave edin. En az 3 saat buzdolabında beklettikten sonra birer kaşık çırpılmış krema ekleyip frambuaz, kalan toz bisküvi ve nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!