Sade veya dip soslarla tüketebileceğiniz harika bir atıştırmadık önerisi.
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 3 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bal kabaklarını yaklaşık 1 su bardağı sıcak suda pişiriniz, yumuşadıktan sonra çatalla ezip püre haline getiriniz.
Bir kaba bal kaba un hariç tüm malzemeleri ekleyip karıştırınız.
Daha sonra unu kontrollü bir şekilde ekleyiniz, ele yapışmayana kadar un eklemeye devam ediniz. Yaklaşık 3 bardak gidiyor.
Kıvam aldıktan sonra iki yağlı kağıt arasında bir santim kalınlığında açınız, istediğiniz boyutta kestikten sonra çatalla üzerine delikler açınız.
Son olarak deniz tuzu serpip 180 derecelik fırında yaklaşık 20 dk pişiriniz ve minik atıştırmalıklarımız hazır.
Teşekkür ederiz.