Taze Otlu Bisküvi

Taze Otlu Bisküvi
12 Nisan 2025
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Taze Otlu Bisküvi için

Malzemeler

  • 2.5 su bardağı un
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 4~5 dal ince kıyılmış maydanoz
  • 4~5 dal ince kıyılmış taze nane
  • 4~5 dal ince kıyılmış dereotu
  • 4~5 kurutulmuş domates
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • Yarım su bardağı yoğurt
  • 1 çay kaşığı tuz
Taze Otlu Bisküvi

Nasıl Yapılır

Kuru domatesleri tavla zarı büyüklügünde doğrayın. Unu hamur yoğurma kabına eleyin. Tereyağı, kıyılmış maydanoz, nane ve dereotu, domates, kabartma tozu, karbonat, yoğurt ve tuz ekleyip yoğurun. Ceviz büyüklüğünde bezeler koparıp yuvarlayın. Yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Servis yapın.

 

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo