Taze Otlu Bisküvi

Taze Otlu Bisküvi
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Taze Otlu Bisküvi için

Malzemeler

  • 2.5 su bardağı un
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 4~5 dal ince kıyılmış maydanoz
  • 4~5 dal ince kıyılmış taze nane
  • 4~5 dal ince kıyılmış dereotu
  • 4~5 kurutulmuş domates
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • Yarım su bardağı yoğurt
  • 1 çay kaşığı tuz
Taze Otlu Bisküvi

Nasıl Yapılır

Kuru domatesleri tavla zarı büyüklügünde doğrayın. Unu hamur yoğurma kabına eleyin. Tereyağı, kıyılmış maydanoz, nane ve dereotu, domates, kabartma tozu, karbonat, yoğurt ve tuz ekleyip yoğurun. Ceviz büyüklüğünde bezeler koparıp yuvarlayın. Yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Servis yapın.

 

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo