ANASAYFA TARİFLER ÇAY SAATİ TARİFLERİ TAZE OTLU BİSKÜVİ

Taze Otlu Bisküvi

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Taze Otlu Bisküvi Tarifi İçin malzemeler

  • 2.5 su bardağı un
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 4~5 dal ince kıyılmış maydanoz
  • 4~5 dal ince kıyılmış taze nane
  • 4~5 dal ince kıyılmış dereotu
  • 4~5 kurutulmuş domates
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • Yarım su bardağı yoğurt
  • 1 çay kaşığı tuz

Taze Otlu Bisküvi Nasıl Yapılır?

Kuru domatesleri tavla zarı büyüklügünde doğrayın. Unu hamur yoğurma kabına eleyin. Tereyağı, kıyılmış maydanoz, nane ve dereotu, domates, kabartma tozu, karbonat, yoğurt ve tuz ekleyip yoğurun. Ceviz büyüklüğünde bezeler koparıp yuvarlayın. Yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Servis yapın.

 

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!