En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14173 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1269 Tarif
Diyet
4403 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2338 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1409 Tarif
Pratik Yemek
5191 Tarif
Salata ve Meze
1278 Tarif
Sos
471 Tarif
Tatlı
8823 Tarif
Yöresel
1984 Tarif
Popüler Tarifler
Patlıcan Kızartma
Taze Kekikli, Maydanozlu Ve Patatesli Krep
Anasayfa
Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Kimyonlu Ve Kişnişli Kuzu Pirzola
Kimyonlu Ve Kişnişli Kuzu Pirzola
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Babata Keki
Sütsüz Puding
Fıstıklı Baklava Kurabiye
Herle Çorbası
Balıkçı Helvası
Ispanak Tarator
Hangi Meyve Hangi Mevsimde Yenmeli?
Kışın Vazgeçilmezi Boza Nasıl Yapılır ve Püf Noktaları Nelerdir?
Lezzeti Katlayan Tost Tüyoları
Etli Ekmek Mi, Lahmacun Mu? Benzer Görünen İki Lezzetin Farkları
Bozulmuş Turşu Nasıl Anlaşılır? Turşu Neden Bozulur?
Pekmezin Son Kullanma Tarihi Olur mu? Pekmez Bozulur Mu?
Kimyonlu Ve Kişnişli Kuzu Pirzola için
Malzemeler
8 kuzu pirzola
2 yemek kaşığı riviera zeytinyağı
2 yemek kaşığı toz kimyon
2 yemek kaşığı toz kişniş
Tuz
Karabiber
Kimyonlu Ve Kişnişli Kuzu Pirzola
Nasıl Yapılır
Kimyon, kişniş ve zeytinyağını bir kasede iyice karıştırın. Tuz ve karabiber ekleyin. Hazırladığınız karışımı pirzolaların üzerine dökerek harmanlayın. Pirzolaları ısıtılmış zeytinyağında 5 dakika kızartın. Sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Diğer Tarifler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Kırmızı Et Tarifleri
150 Dakika
Sebzeli Et Haşlama
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
25 Dakika
Harbiye Kebabı
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
40 Dakika
Ciğer Şarmula
Kırmızı Et Tarifleri
50 Dakika
Güveç Kapama
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
140 Dakika
Burdur Şişi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
40 Dakika
Air Fryer'da Kuzu Pirzola
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.