En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13751 Tarif
Çocuk
373 Tarif
Çorba
1206 Tarif
Diyet
4383 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2234 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1405 Tarif
Pratik Yemek
4833 Tarif
Salata ve Meze
1216 Tarif
Sos
464 Tarif
Tatlı
8455 Tarif
Yöresel
1954 Tarif
Popüler Tarifler
Yoğurtlu Semizotu
Sütlaç
Anasayfa
Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Kimyonlu Ve Kişnişli Kuzu Pirzola
Kimyonlu Ve Kişnişli Kuzu Pirzola
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Acai Bowl
Fırında yumurta
Domates konservesi
Chai Tea Latte
Soğan çorbası
Mişöriz
5 Eylül 2024 Masterchef: 3. Oyunu Hangi Takım Kazandı?
Eylül Ayı Meyve ve Sebzeleri Nelerdir?
Mürdüm Eriği Reçeli Yaparken Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Masterchef 2024 Yarışmacıları: Masterchef Ana Kadrosu Belli Oldu!
Kızılcık Reçeli Yaparken Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Kırklareli Kahvaltı Mekanları: Mutlaka Gitmeniz Gereken 8 Kahvaltıcı
Kimyonlu Ve Kişnişli Kuzu Pirzola için
Malzemeler
8 kuzu pirzola
2 yemek kaşığı riviera zeytinyağı
2 yemek kaşığı toz kimyon
2 yemek kaşığı toz kişniş
Tuz
Karabiber
Kimyonlu Ve Kişnişli Kuzu Pirzola
Nasıl Yapılır
Kimyon, kişniş ve zeytinyağını bir kasede iyice karıştırın. Tuz ve karabiber ekleyin. Hazırladığınız karışımı pirzolaların üzerine dökerek harmanlayın. Pirzolaları ısıtılmış zeytinyağında 5 dakika kızartın. Sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Diğer Tarifler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Kırmızı Et Tarifleri
25 Dakika
Steak Diane
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
140 Dakika
Çayır Kebabı
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
55 Dakika
Adana Tava
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
45 Dakika
Tencerede Şiş Kebap
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
85 Dakika
Tokat Kebabı
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
75 Dakika
Kuzu Etli Enginar Yahni
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.