ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ KIRMIZI ET TARİFLERİ EFENDİ KEBABI

Efendi kebabı

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Efendi kebabı tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 250 gr kuzu karski
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz

Sunum için

  • Közlenmiş domates
  • Közlenmiş biber
  • Dağ kekiği

Efendi kebabı Nasıl Yapılır

Kuzu karskiyi buzdolabında üç gün dinlendirin. Kemiklerinden ayırıp, üzerine tuz serpip, zeytinyağı gezdirin. Her iki tarafını da kısık ateşte iyice pişirin Közlenmiş domates, biber ve dağ kekiği ile servis yapın.

 

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.