Yağmur, Cansu, Ecem: Ispanaklı Ravioli Düellosunu Kim Kazandı?

08 Temmuz 2025, 00:22 tarihinde güncellendi.
Masterchef Türkiye'de Cansu, Ecem ve Yağmur karşı karşıya geldi. Üçlü düellolar için yarışmacılardan ravioli hazırlamaları istendi. Gelin, ıspanaklı ravioli düellosunun kazananına birlikte göz atalım.
Yağmur, Cansu, Ecem: Ispanaklı Ravioli Düellosunu Kim Kazandı?

Masterchef Türkiye'de Yağmur Üzmez, geçtiğimiz sene yarışmaya katılan ve ikinci etapta elenen Cansu Irmak Aydar ve Ecem Toy Tarakçı karşı karşıya geldi. Yarışmacılardan 30 dakika içinde ricotta peynirli ve ıspanaklı ravioli hazırlamaları istendi. Yarışmacılar, ravioliyi hazırladıktan sonra şeflerin beğenisine sundu. Tadımın ardından karar verildi. 

Danilo Şef, ''Bu gece rakiplerinin gerisinde kalan ve Masterchef'e veda eden isim, Ecem.'' dedi. Mehmet Şef, ''Çok yakın iki ravioli arasından istediğimize daha yakın bir yemek yapan ve ravioliyi daha başarılı yaparak final turuna yükselen yarışmacı, Cansu'' dedi. Cansu Irmak Aydar, bu kez üçlü düelloları geçmeyi başararak final turuna yükseldi.

Benzer Yazılar

Lezzet Logo